לגימה מפירות הקיץ

לגימה מפירות הקיץ

לפני שהם נפרדים עד הקיץ הבא, המיקסולוג דן קרייצר מבר הקוקטיילים Mix Kaplan מציע ללגום את פירות הקיץ בסגנון סקסי, צעיר ומשכר

מאת: מערכת 'שמנת' (צילומים דניאל לילה)
סגנון חיים שמנת

 צילום: דניאל לילה

Miss Basil

בזיליקום ואבטיח הם שילוב מדהים, ובתוספת ג'ין ארומטי נוצר משקה עדין ומאוזן עם ניחוח של בזיליקום טרי.

המרכיבים:

60 מ"ל ג'ין בומביי איסט, 30 מ"ל ליים, 30 מ"ל קורדיאל מייפל, 6 קוביות גדולות של אבטיח, בזיליקום.

אופן ההכנה:

כותשים את האבטיח בשייקר בעזרת עלי, מוסיפים את שאר המרכיבים וקרח ומשקשקים. מסננים לכוס מלאה בקרח חדש, ומקשטים עם קוביות אבטיח ועלי בזיליקום.

 צילום: דניאל לילה

Kaplan Summer Smash

טעמים מרעננים של קיץ ישראלי, מעורבבים בקפידה ליצירת חוויה טעימה ומרעננת.

המרכיבים:
60 מ"ל ערק, 30 מ"ל לימון, 30 מ"ל רוזטה, 45 מ"ל מיץ אשכולית אדומה, 6 ענבים, נענע.

אופן ההכנה:
כותשים את הענבים בשייקר בעזרת עלי, מוסיפים את שאר המרכיבים וקרח ומשקשקים. מסננים לכוס מלאה בקרח חדש, ומקשטים עם ענבים ועלי נענע.

Jack and the Pepper Peach

קוקטייל המתאים לאוהבי וויסקי, בעונה שקצת חם לשתות אותו נקי.

המרכיבים:
30 מ"ל וויסקי ג׳ק דניאלס, 30 מ"ל גרנד מרנייה, 30 מ"ל לימון, 15 מ"ל סירופ סילאן, 45 מ"ל מיץ אפרסק, 15 מ"ל סירופ פלפל שחור.

אופן ההכנה:
מוזגים את כל המרכיבים לשייקר, ממלאים בקרח ומשקשקים. מסננים לכוס מלאה בקרח חדש, ומקשטים בפלחים של אפרסק ופלפל שחור.

 East meets West with Sesame on top

שילוב טעמים ממזרח ומערב יוצר משקה ארומטי ובלתי צפוי, שמתאים ללילות הקיץ החמים.

המרכיבים:
30 מ"ל רום בקרדי 8, 30 מ"ל ברנדי, 30 מ"ל חומץ בלסמי לב (מדולל במים ביחס 1:1), 30 מ"ל סירופ דמררה, חצי בננה, 22.5 מ"ל חלב קוקוס, 5 טיפות שמן שומשום.

אופן ההכנה:
כותשים את הבננה בשייקר בעזרת עלי, מוסיפים את שאר המרכיבים וקרח ומשקשקים. מסננים לכוס מלאה בקרח חדש, ומקשטים עם בננה וקוקוס מיובשים.


Mix Kaplan Summer Mixology - אליעזר קפלן 18, מתחם שרונה, תל אביב

תגובות