שטח פרטי: איילת שבו

שטח פרטי: איילת שבו

מאת: מערכת Designer (צילומים: יהודית הופמן, ליאור טייטלר)
Designer סגנון חיים

איילת שבו, אדריכלית:

"עיצוב בשבילי משול לטבע.

תמיד בצמיחה ומתחדש לפי עונות השנה.

תחום פורץ גבולות המחבר בין עולמות לחומרים

ונותן מעוף לדמיון שלנו"

חוץ | "היה לי חשוב להכניס את החוץ לתוך הבית לכן פתחתי חלון מהמטבח שמשקיף לבריכה ולחצר האחורית. גם כאן ליווה אותי מוטיב הטבע כשרחבת החוץ רוצפה באריח בגדלים משתנים שטיפסו בקיר הברביקיו ליצירת המשכיות".

חלל המגורים | "הבית תוכנן כבית אמריקאי שבנוי מחצאי קומות, בכוונה ליצור מרחב בכל חלל. אזור האירוח רוצף ברצפת עץ תלת שכבתי עם קיר מרכזי שעליו טלוויזיה וקמין. כל אזור הישיבה בסלון תוכנן בצורת התכנסות, בגוון בז' עם שטיח סגול רך ליצירת הרמוניה בחלל. כבת קיבוץ אני מאוד מחוברת לטבע לכן תמיד אבחר בחומרים שיתנו לי הרגשה של מרחב ושלווה, לכן גם בחרתי להוסיף לחלל שתיל מסוג תמר ננסי שישלים את הירוק".

המטבח | "תוכנן באופן שיחבק ויקשר לחדר האוכל, בגווני הלבן מט בשילוב ארונות עץ. האי הוא נקודת ההתכנסות המשפחתית והחברתית שלנו".

חדר השינה | "גם לחדר השינה הכנסתי את מוטיב הטבע עם רצפת העץ שמשדרת המשכיות ורוך. הקיר שמלווה את המיטה והשידות חופה בטאפט ירוק פסטל שארוג בשתי וערב. מעל שידת הזכוכית תליתי גופי תאורה מאורכים שמדגישים את אורכו של הקיר ונותנים גוון של חמימות מעל אזור השינה".

   לחצו להגדלה

סנטימנטלי 1 | "אזור הכניסה הודגש ונצבע בגוון כחול עמוק על מנת להדגיש את הציור היפה שהוכן עבור משפחתי על ידי גיסי, חיים ואזאנה שהוא אומן מוכשר".

סנטימנטלי 2 | "סוס העץ שיקר לליבי. מתנה שאחותי הקטנה, המתגוררת בארצות הברית, נתנה לי ובכל זמן שאני מביטה בו אני מרגישה שחלק ממנה נמצא לידי".

תגובות

Comments are closed