חם מהטאבון

חם מהטאבון

בשלנים חובבים ומקצוענים מגלים בשנים האחרונות את סוד קסמו של הטאבון, החושף את הטעמים הייחודיים של חומרי הגלם ומשלים חוויה קולינרית מדויקת וייחודית

מאת: ענת יפה (צילומים: חיים יוסף)
EAT4YOU סגנון חיים

משהו בסגנון הבישול האטי והעמוק מפעם קוסם בשנים האחרונות ליותר ויותר בשלנים. בין אם מדובר בחובבים או בבשלנים מקצועיים, מודים כולם שמשהו ששווה לאמץ מתבשל כאן: בישול שמצד אחד מחזיר אותנו בזמן מאות שנים אחורה, ומצד שני מביא אל הצלחת דיוק, עומק ואופי של טעמים ששום טכנולוגיה בעולם לא יכולה לספק. ואנחנו מדברים על הבישול הבסיסי ביותר, בישול בטאבון.

השימוש בטאבון, המזוהה בעיקר עם אפיית פיצה איכותית, הפך לשכיח יותר בקרב בשלנים רבים בעולם מסיבות רבות: הוא מגוון ביכולותיו עד מאוד, ומתאים לצליית בשר ולנתחים עסיסיים, לדגים קטנים וגדולים, לבישול אטי עשיר בטעמים של תבשילים וקדירות, לקלייה וצלייה של ירקות מכל הסוגים, וכמובן לאפיית לחמים. בנוסף, הבישול לצד אש חיה חושף את הטעמים הייחודיים של חומרי הגלם, והחום הגבוה שומר ומדגיש את עומק הטעמים והפריכות של בשרים, מאפים וירקות.

   Roccbox – מתאים לכל בית
   (צילום: יח"צ)

טאבון זה חגיגה

ניסיונם של מאות לקוחות בשוק הביתי והמקצועי אינו מטעה: טאבון הוא תוספת מרגשת, מיוחדת, פשוטה להפעלה ואיכותית לכל מטבח. מעבר ליתרונות הקולינריים, מספק הבישול בטאבון למבשל חוויה עוצמתית של יצירה קולינרית ואירוח, ומאחד בשמחה בין הסועדים – חברים ובני משפחה.

"כבשלן חובב, תמיד הוקסמתי מיכולותיו של הטאבון", מספר אסף גרופר, מומחה לתנורי אבן והבעלים של חברת 450c. "האש הבוערת, האסתטיקה הכל כך מיוחדת וכמובן האוכל שאין דומה לו – הם שילוב מדהים של ישן וחדש והחיבור של שיטות עבודה קדומות וחומרי גלם משובחים מניב תוצאות מרהיבות".

Bravo – מושלם לאירוח

אש חיה, עיצוב מרהיב

החברה שבבעלות גרופר היא יבואנית, משווקת ומפיצה של טאבונים וגרילים לשוק הביתי והמקצועי. ההיצע הרחב והמגוון כולל טאבונים לשוק הביתי והמקצועי, במגוון עיצובים, צבעים וגימורים. את הטאבונים המקצועיים, נייחים או מסתובבים, ניתן לראות ביותר מ-150 מסעדות ברחבי הארץ, ביניהן מסעדות שף, פיצריות, רשתות, מאפיות וגני אירועים. בשוק הביתי מככבים באינספור בתים טאבונים מסדרת Bravo בקוטר פנימי 60/75 ס"מ, בעלי עיצוב מודרני ובמבחר צבעים. הטאבון מיוצר באיטליה על ידי חברת Valoriani המובילה בתחום הטאבונים בעולם, מתחמם לטמפרטורה של מעל 400c, לב עשוי 100% שמוט איכותי יצוק במבנה כיפתי עגול, והוא מותאם לבישול בגינה, בגג או במרפסת.

בשנה האחרונה כובש את השוק טאבון חדש מדגם Roccbox. מדובר בטאבון קטן ונייד, בעיצוב מודרני, שפותח כפרויקט Headstart ומרגע יציאתו הפך בן לילה ללהיט עולמי. בין יתרונותיו: אפיית פיצה ב-90 שניות בלבד, הוא מגיע לחום של 500c ב-15 דקות, הוא קל לנשיאה, מתאים לפיקניקים וטיולים, בעל שני מבערים לגז ולעץ, עיצוב מרהיב בשני צבעים, בטיחותי, מתאים למשפחות ובעיקר יוצר בסטנדרטים מעולים של איכות.


לפרטים: www.450c.com / www.roccbox.com | טל': 073-7508743.

תגובות

Comments are closed