מסימיליאנו די מטאו, זוכה מאסטר שף 2015, סוחף עמו קהל מעריצים שהתאהבו בטעמים ובניחוחות של האוכל האיטלקי. בין אם בסדנאות, בטיולים קולינריים לארץ המגף, בארוחות ובאירועים פרטיים, מסימיליאנו מונע מאהבתו לבשל עם אנשים, ללהטט עם תבלינים וחומרי גלם, לשתף בסודות הבישול האיטלקי ובחוויות הנלוות.
לרגל ספיישל איטליה של Designer, פנינו למסימיליאנו שיבשל עבורנו כמה מהקלאסיקות האיטלקיות, אותן הגיש על גבי משטחי DEKTON ו-SILESTONE של חברת COSENTINO.
ימין: ספגטי אלה פוטנסקה, מוגש על משטח DEKTON Kelya
שמאל: ריזוטו פטריות, מוגש על משטח DEKTON Nilium
(לחצו להגדלה)
ימין: פאשה אל סאלה במלח, מוגש על משטח DEKTON Trilium
שמאל: רביולי גבינות עם אספרגוס וזעפרן, מוגש על משטח SILESTONE Bianco Calacatta
(לחצו להגדלה)
שף מסימיליאנו די מטאו | הפקה סגל אשד יחסי ציבור | www.massimilianomasterchef.com
Comments are closed